Bine ai venit! Ca sa te inscrii in campania B2W si ca sa stim cat de prietenos esti cu bicicleta, aloca 3 minute chestionarului de mai jos. Răspunsurile tale sunt confidențiale, iar rezultatele vor fi folosite pentru a afla impreuna cum bicicleta poate deveni aliatul tau in deplasarea prin oras (statistici utilizari)

Sunt de acord ca datele personale colectate in formularul de mai sus sa fie folosite pentru crearea unui cont si gestionarea facturilor *
Sunt de acord cu Termeni si conditii si Politica de confidentialitate *
Sunt de acord ca adresa mea de e-mail sa fie folosita pentru comunicari comerciale viitoare
logo

Despre Bike2Work

Bike2Work este o campanie de comunicare si constientizare prin care dorim sa atragem atentia asupra importantei folosirii bicicletei pentru transportul zilnic, cu scopul imbunatatirii calitatii vietii fiecaruia dintre noi si a orasului in care traim.

Stiati ca?

Viteza medie cu automobilul, in trafic, in Capitala este de 10 km/ora, potrivit datelor Agentiei Municipale pentru Eficientizare si Reglementare a Energiei in Bucuresti, iar viteza medie de deplasare cu bicicleta, inregistrata de aplicatia I Velo, in campania Bike2Work, este de 11,82 km/h.

Distanta medie a traseelor parcurse cu bicicleta in Bike2work a fost de 6,67 km, biciclistii pedaland in medie cel putin 33 de minute in fiecare zi. Media de km acumulati in perioada 18 mai – 11 septembrie de femei este 28.417 km, fata de 102.034 km la barbati. O femeie pedaleaza, in medie, 5,79 km/zi, iar un barbat 6,99 km/zi. Viteza medie la barbati este 12,44 km/h, in timp ce la femei este de 10,13 km/h.